Due filitering
Efter en somerferie starter vi ud med at kigge på duer og prøve at smage dem, vi blev udleveret en due som blev navngivet klaus. duen var død og for at finde ud af hvordan man skal slagte dem.
Til at starte med skulle vi have fjerene af som gik meget nemt
Efter vi havde fået hele maven frigjort fra fjer stak vi en kniv in lige under ribenende for a lave et hul som man kunne sætte fingeren ind og nemt give kødet frem. efter skulle skinet rives af som også var overaskende nemt.
Lårende blev også skåret af og brugt til kød men der var ikke så meget på.
Nogle af benene og vingerne blev klippet af så de kunne tøres og brugt til at snakke om eller som pynt
Efter undersøgte vi involdene på duen
Vi snakket lidt om størrelsen på hjernen som førte til vi prøvet at åbne hovedet på duen som var en del svære ind først regnet med fik fandt den men den blev skåren i så vi kunne ikke se den så tydligt, øjne var overraskende store forskel til hvor lille dens hovede var.
Kødet blev sat på spyd og der blev lavet æble og svampe med honning, Da bålet var klar blev det hele lagt over, hvor vi ventet til kødet var klart og det andet havde fået lidt farve
Ingen kommentarer:
Send en kommentar